Pénztári szolgáltatások

FÜGGETLEN SZAKÉRTELEM A BIZTOSÍTÁSI PIACON

Mindig jöhet egy váratlan élethelyzet!


Miét jó az egészségbiztosítás?

Amennyiben szeretnénk megelőzni azt a helyzetet, amikor egy betegség miatt bevételkiesést tapasztalunk, vagy arra törekszünk, hogy a legjobb egészségügyi ellátásban részesüljünk egészségügyi probléma esetén, és feltételek nélküli biztonságra vágyunk abban az esetben, ha kritikus betegség merül fel, amihez a legjobb gyógykezelés csak külföldön érhető el, érdemes időben felkészülnünk.

Az egészség az élet legnagyobb kincse, és gyakran csak akkor értékeljük igazán, amikor már túl késő. Mindannyian vágyunk arra, hogy aktív és egészséges életet éljünk, ne csak magunknak, hanem családtagjainknak is aktív, egészséges életet. Ennek érdekében sokat tehetünk, ha tudatosan gondolkodunk és felkészülünk az esetlegesen nehezebb időkre is.

A prevenció megoldást nyújthat

Az egészségmegőrzés kiemelkedő szempontja a prevenció, ami nem csupán azt jelenti, hogy igyekszünk elkerülni a betegségek kialakulását azzal, hogy egészséges életmódot folytatunk. A prevenció emellett azt is magába foglalja, hogy időben felismerjük és megelőzzük a kisebb problémákat, mielőtt azok súlyosabbá válnának és nehezebben kezelhetővé. Azonban napjainkban az állami egészségügyi rendszer állapota miatt ez már nem olyan egyszerű feladat.
Még a rutinszerű vizsgálatokra is várólistákon találjuk magunkat.

Az egészség egy karnyújtásnyira

Bár a magánegészségügyi ellátás költséges lehet, nem kell lemondanunk az általa nyújtott előnyökről, még akkor sem, ha szűkös a pénzügyi keretünk. Ennek oka, hogy napjainkban a magánorvosi, vagy más néven szolgáltatásfinanszírozó biztosítások már széles körben elérhetőek. Ezek a biztosítások lehetővé teszik, hogy egy előre kalkulálható havi díj ellenében, amelyet a választott szolgáltatási szinteknek megfelelően fizetünk, hozzáférjünk a magán egészségügyi ellátás számos lehetőségéhez.