Lakásbiztosítás / kisállat biztosítás

FÜGGETLEN SZAKÉRTELEM A BIZTOSÍTÁSI PIACON

Milyen előnyei vannak a lakásbiztosítás megkötésének?


Miért érdemes lakásbiztosítást kötni?

Otthonunk nem csupán egy hely, ahol pihenhetünk egy hosszú nap után. Egy lakás vagy ház valóban otthonná válik, amikor benne találjuk a számunkra legfontosabb dolgokat: értékeinket, vagyonunkat, emlékeinket, háziállatainkat és szeretteinket.

Egy személyre szabott lakásbiztosítás segítségével gondoskodhatunk arról, hogy minden, ami az otthon értékét adja, optimális védelemben részesüljön.

Milyen szituációkban nyújthat segítséget egy lakásbiztosítás?


Ha az okos otthonodban
probléma merül fel

Biztosítási lehetőségeink kiterjednek az okos otthonok alapvető elemeire (például központi egységek, szenzorok, vezérlő modulok, okos konnektorok, kamerák, termosztátok) esetleges töréskárokra is.

Ha megsérül
a napkollektor

Az otthonod energiaellátását napelemek, napkollektorok vagy hőszivattyúk segítik? Az otthonbiztosításaink ilyen rendszerek esetén is fedezhetik a törést, vandalizmust vagy lopást.

Ha a laptopod megsérül
vagy összetörik

A telefonokat, televíziókat, laptopokat és házimozi rendszereket gyakran érik olyan károk, például véletlen törések. Ajánlott otthonbiztosítási konstrukcióink kiterjedhet ezekre a eszközökre is!

Ha adataid illetéktelenek
kezébe kerül, ellopják

Az online világban is kiemelten fontos a biztonság. Ha visszaélnek személyes adataiddal, ne hagyjad figyelmen kívül! Segítünk, legyen szó bankkártyaadatok vagy személyes információk visszaéléséről.

Ha eltűnik a csomagod
vagy poggyászod

Bárhol is utazz, mi melletted vagyunk!
Az autósegély szolgáltatásunk segít, ha autód műszaki problémával vagy balesettel kerül szembe.
Emellett a poggyászod védelmét is biztosítjuk a lopás és rablás ellen, és segítünk, ha baleset következtében marandó egészségkárosodást szenvedsz.

Ha nyaralás helyett
beüt a ménkű

Semmi sem bosszantóbb, mint amikor egy gondosan tervezett nyári vakációt tönkretesz az időjárás. Az otthonbiztosításunk azonban enyhítést nyújthat erre a helyzetre!

Ha gyermeked
veszélybe kerül

Ha a gyermeked megbetegszik, vagy az iskolában lopás éri, lakásbiztosításunk segítséget nyújt ebben a helyzetben is! Ha pedig a gyermeked másoknak okoz kárt, akkor a kártérítési kötelezettséged teljesítésében is támogatást nyújtunk.

Ha házi kedvenced
megbetegszik

Ha kedvenc háziállatod balesetet szenvedett, ne aggódj! Az egyik lakásbiztosítási konstrukciónk akár a háziállatok állatorvosi költségeit is fedezheti a biztosítási összegig. Ezenkívül kifizetünk, ha a kedvenced egy tragikus baleset következtében elpusztul.